Plégo s deflektorem
-
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: GSX1400
Re: Plégo s deflektorem
Toto není ale na ochranu děcek, ale těch co to řídí. Je to hnusný co 

- Biaggi
- Člen klubu
- Jméno: Jiří
- Příjmení: Voráč
- Telefon: 731564030
- Motocykl 1: S GSX1400

Frenki - nenapínej a nahoď aspoň fotečku té nové helmy, ještě jsem tě v Brně z dálky zahlídl s krabicí, ale zmizel jsi mi v davu.
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Kuwa,zas meleš svoje,říkám,že loni v Itálii jsem to viděl na běžných kolech a hodně v předu zatím ,,PVC" vozili děckazajda píše:Toto není ale na ochranu děcek, ale těch co to řídí. Je to hnusný co

FRENKI - OSTRAVA !!!
- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Juro,úplně běžná helma.Nakonec zvítězila i cena koupil jsem to za 4.5 litru.Teď přes víkend jsem jezdil a jsem spokojený!Jura píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Po zk-rveným dnu je docela supr sem mrknout, hned přijdu na jiný myšlenky, doufám, že se oba tábory sejdou komplet na srazu, po pár kusech bude tato debata určitě ještě záživnější
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frenki - nenapínej a nahoď aspoň fotečku té nové helmy, ještě jsem tě v Brně z dálky zahlídl s krabicí, ale zmizel jsi mi v davu.
Sedí dobře,má sluneční clonu a super je ,že se to fakt nemlží !!!Je tam zevnitř další ta spešl fólie a fakt to funguje(teda zatím)

Kukni na web NOLAN N-85 clasic 2N,mám to v černém matu. Vlastně jsem v tom Brně oblízal pouze helmy,měl jsem toho na hlavě dost,
už jsem chtěl odejít s vyklápěčkou uvex (z 12.cti na 6.litrů!),ale neměla sluneční clonu a na té jsem prostě trval.Nejlepší co mi bezvadně sedělo na hlavě, byla HJC ,úplně úžasné,ale mělo to 2.háčky : nemělo to clonu a chtěl za to 9.litrů...Byl to děs,buď mi to nesedělo na hlavě,nebo mi neseděla cena...

Zatím jsem spokojený,uvidíme,jak za čas...
FRENKI - OSTRAVA !!!
-
S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne
. Já měl N102ku a nemůžu si ji vynachválit. Jen byla hlučnější bo to byla vyklápěčka. Kolega měl Nolanku několiko let a taktéž dobrý. Ale třeba Tom nám o tom za chvilku řekne víc.

Naposledy upravil(a) zajda dne 20 bře 2012 19:32, celkem upraveno 1 x.
-
Jasně že si melu svoje. Chci tě nastartovatFrenki píše:Kuwa,zas meleš svoje,říkám,že loni v Itálii jsem to viděl na běžných kolech a hodně v předu zatím ,,PVC" vozili děckazajda píše:Toto není ale na ochranu děcek, ale těch co to řídí. Je to hnusný co

-
- Člen klubu
- Jméno: Milan
- Příjmení: Nejedlý
- Telefon: 606144704
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400
A já mám 2 i tu od Tebe Zajdo a jezdíme je 4 roky a už mi ta hlučnost začíná vadit. Ale je to klapačka takže není se čemu divit. V Brně jsem vyzvídal kolem 104 a prodejce pořad tvrdil že hluk je pryč, ale to o 103 povídali taky. docela mě zaujala klapačka od SHARK kolem 8 tácůzajda píše:S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne![]()
. Já měl N102ku a nemůžu si ji vynachválit. Jen byla hlučnější bo to byla vyklápěčka. Kolega měl Nolanku několiko let a taktéž dobrý. Ale třeba Tom nám o tom za chvilku řekne víc.
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Já jsem řešil výběr nové helmy loni, po své letité Schuberth C1 se kterou jsem byl vždy maximálně spokojen jsem nakonec skončil u Schuberth C4. Přitom C2 a model C3 mi vůbec neseděli. Druhá v pořadí u mne loni vyhrála Nolanka. Nakonec jsem ale C4-řku sehnal z Německa jen o něco málo dráž než Nolan a to rozhodlo.
IPetr
-
Když jsem ji kupoval tak také stála skoro 8ku . Ale s tím jsem ji kupoval, že bude hlučnější než integrálka. Stejně jsem ji měl stále otevřenou, takže to bylo jedno. Do 160 a nad jsem teprve zavíral.Fi.Di píše:A já mám 2 i tu od Tebe Zajdo a jezdíme je 4 roky a už mi ta hlučnost začíná vadit. Ale je to klapačka takže není se čemu divit. V Brně jsem vyzvídal kolem 104 a prodejce pořad tvrdil že hluk je pryč, ale to o 103 povídali taky. docela mě zaujala klapačka od SHARK kolem 8 tácůzajda píše:S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne![]()

- Frenki
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
No jo,zapoměl jsem napsat,že ty jsi u toho nesměl chybět!zajda píše:S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne![]()

zatím jsem spokojený...( i když-bral bych ji o fous lehčí...)
to je zas pak jen o ceně,Araj jsem zkoušel a pana Shubrta jsem raději obešel...

FRENKI - OSTRAVA !!!