Plégo s deflektorem

Úpravy, tuning a vylepšení
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GSX1400

Re: Plégo s deflektorem

Příspěvek od zajda »

Toto není ale na ochranu děcek, ale těch co to řídí. Je to hnusný co :puke
Biaggi
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Jiří
Příjmení: Voráč
Telefon: 731564030
Motocykl 1: S GSX1400

Příspěvek od Biaggi »

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl Po zk-rveným dnu je docela supr sem mrknout, hned přijdu na jiný myšlenky, doufám, že se oba tábory sejdou komplet na srazu, po pár kusech bude tato debata určitě ještě záživnější :muscle :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Frenki - nenapínej a nahoď aspoň fotečku té nové helmy, ještě jsem tě v Brně z dálky zahlídl s krabicí, ale zmizel jsi mi v davu.
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Roman
Příjmení: Šrámek
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

zajda píše:Toto není ale na ochranu děcek, ale těch co to řídí. Je to hnusný co :puke
Kuwa,zas meleš svoje,říkám,že loni v Itálii jsem to viděl na běžných kolech a hodně v předu zatím ,,PVC" vozili děcka :nerd
FRENKI - OSTRAVA !!!
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

Jura píše::rofl :rofl :rofl :rofl :rofl Po zk-rveným dnu je docela supr sem mrknout, hned přijdu na jiný myšlenky, doufám, že se oba tábory sejdou komplet na srazu, po pár kusech bude tato debata určitě ještě záživnější :muscle :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Frenki - nenapínej a nahoď aspoň fotečku té nové helmy, ještě jsem tě v Brně z dálky zahlídl s krabicí, ale zmizel jsi mi v davu.
Juro,úplně běžná helma.Nakonec zvítězila i cena koupil jsem to za 4.5 litru.Teď přes víkend jsem jezdil a jsem spokojený!
Sedí dobře,má sluneční clonu a super je ,že se to fakt nemlží !!!Je tam zevnitř další ta spešl fólie a fakt to funguje(teda zatím) :D
Kukni na web NOLAN N-85 clasic 2N,mám to v černém matu. Vlastně jsem v tom Brně oblízal pouze helmy,měl jsem toho na hlavě dost,
už jsem chtěl odejít s vyklápěčkou uvex (z 12.cti na 6.litrů!),ale neměla sluneční clonu a na té jsem prostě trval.Nejlepší co mi bezvadně sedělo na hlavě, byla HJC ,úplně úžasné,ale mělo to 2.háčky : nemělo to clonu a chtěl za to 9.litrů...Byl to děs,buď mi to nesedělo na hlavě,nebo mi neseděla cena... :blush
Zatím jsem spokojený,uvidíme,jak za čas...
FRENKI - OSTRAVA !!!
zajda

Příspěvek od zajda »

S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne :D :chuckle . Já měl N102ku a nemůžu si ji vynachválit. Jen byla hlučnější bo to byla vyklápěčka. Kolega měl Nolanku několiko let a taktéž dobrý. Ale třeba Tom nám o tom za chvilku řekne víc.
Naposledy upravil(a) zajda dne 20 bře 2012 19:32, celkem upraveno 1 x.
zajda

Příspěvek od zajda »

Frenki píše:
zajda píše:Toto není ale na ochranu děcek, ale těch co to řídí. Je to hnusný co :puke
Kuwa,zas meleš svoje,říkám,že loni v Itálii jsem to viděl na běžných kolech a hodně v předu zatím ,,PVC" vozili děcka :nerd
Jasně že si melu svoje. Chci tě nastartovat :chuckle
Dino
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Milan
Příjmení: Nejedlý
Telefon: 606144704
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400

Příspěvek od Dino »

zajda píše:S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne :D :chuckle . Já měl N102ku a nemůžu si ji vynachválit. Jen byla hlučnější bo to byla vyklápěčka. Kolega měl Nolanku několiko let a taktéž dobrý. Ale třeba Tom nám o tom za chvilku řekne víc.
A já mám 2 i tu od Tebe Zajdo a jezdíme je 4 roky a už mi ta hlučnost začíná vadit. Ale je to klapačka takže není se čemu divit. V Brně jsem vyzvídal kolem 104 a prodejce pořad tvrdil že hluk je pryč, ale to o 103 povídali taky. docela mě zaujala klapačka od SHARK kolem 8 táců
IPetr
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Žanta
Telefon: +420 608268608
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
Motocykl 2: Yamaha Tenere 700

Příspěvek od IPetr »

Já jsem řešil výběr nové helmy loni, po své letité Schuberth C1 se kterou jsem byl vždy maximálně spokojen jsem nakonec skončil u Schuberth C4. Přitom C2 a model C3 mi vůbec neseděli. Druhá v pořadí u mne loni vyhrála Nolanka. Nakonec jsem ale C4-řku sehnal z Německa jen o něco málo dráž než Nolan a to rozhodlo.
IPetr
zajda

Příspěvek od zajda »

Fi.Di píše:
zajda píše:S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne :D :chuckle . Já měl N102ku a nemůžu si ji vynachválit. Jen byla hlučnější bo to byla vyklápěčka. Kolega měl Nolanku několiko let a taktéž dobrý. Ale třeba Tom nám o tom za chvilku řekne víc.
A já mám 2 i tu od Tebe Zajdo a jezdíme je 4 roky a už mi ta hlučnost začíná vadit. Ale je to klapačka takže není se čemu divit. V Brně jsem vyzvídal kolem 104 a prodejce pořad tvrdil že hluk je pryč, ale to o 103 povídali taky. docela mě zaujala klapačka od SHARK kolem 8 táců
Když jsem ji kupoval tak také stála skoro 8ku . Ale s tím jsem ji kupoval, že bude hlučnější než integrálka. Stejně jsem ji měl stále otevřenou, takže to bylo jedno. Do 160 a nad jsem teprve zavíral. :wasntme Při pádu by to bylo o ksicht, proto jsem volil integrálku tam jde max otevřít jen plexi.
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

No jo,zapoměl jsem napsat,že ty jsi u toho nesměl chybět! :D
zatím jsem spokojený...( i když-bral bych ji o fous lehčí...)
to je zas pak jen o ceně,Araj jsem zkoušel a pana Shubrta jsem raději obešel... :cry
FRENKI - OSTRAVA !!!
Odpovědět