K té epizodě s kamarádem - není nad to šetřit na "pravém" místě.....A TO SE VYPLATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPetr píše:Jinak, ceske zastoupeni Suzuki doporucuje Castrol, nemecke zase Motul. Vzdy to je 10W40 prave z duvodu vetsi roztaznosti u vzduchace. Jak pise Zajda, neni moc vhodne stridat znacky, nektere rozpousteji usazeniny po druhe znacce oleje a to muze v extremnim pripade vest az k zadreni motoru. Je fakt, ze u modernich oleju usazeniny skoro nejsou. Tedy jinak, motory do stari rekneme 10 let kde se menil olej, jsem vzdy vydel ciste jako prdelka. Na druhou stranu, mel jsem na stole kamosovu jedenacku z chopera, najeto 35 tis, kupoval ji novou a nikdy krom prvnich dvou roku nemenil olej,vzdy jenom doleval co mel po ruce. Nakonec ji drbnul na klice do modra a na vackach take, frajer za posledni 3 roky nedolil ani deci a jezdil skoro za sucha.Nakonec bylo levnejsi sehnat jiny motor.
Olej
- Dajos
- Člen klubu
- Jméno: Dalibor
- Příjmení: Plischke
- Pohlaví: Muž
- Telefon: +420604534994
- Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
- Motocykl 2: jawa 50/550 pařez
Re: Olej
..co už včil
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Pohlaví: Muž
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Re: Olej
U nej to nebylo o setreni, je to neuveritelne ale on myslel, ze staci olej dolevat az kdyz mu zacne svitit kontrolka oleje. Nejak mu nikdo nevysvetlil, ze to je kontrolka tlaku oleje a ne hladiny oleje. Je fakt, ze u nej, mne to vlastne ani neprekvapuje. 

IPetr