Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Zdar bando.
Čím dál víc tady brouzdám a chytám rozumy.Fakt dobrý.
A najedno jsem přišel.Mám na svém Drobkovi svody a výfuk Akrapovic.Je super a bezva zvuk.Ale háček.
Zaprvé:originál je originál a za druhe,jezdím fakt dálky.A samozdřejmě při cestovní rychlosti od 130 do 150km/h my ten zvuk leze na nervy.
Znáte to?Třeba 2 hodiny poslouchaš pořád stejnej pronikavej zvuk.
A teď k veci.
Nechce ho nekdo čenžnout???
Nebo nevíte někde o nějakých?
Dík
Já mám mrzáka jen jednolauf Mám tam laďák a nevadí mě. Kdybych neslyšel motor či zvuk z véfuku tak bych byl nesvůj, ale někdo by na ten tvůj Akrap mohl skočit a vyměnit za origa.
Pokud by měl někdo zájem o dva originály bez svodů, jsou na prodej. 1 - 2 roky používané a sundané z nové mašiny. Mám je furt ve strečovce na půdě a už to nevypadá, že bych je tam chtěl někdy vrátit .
Ufi píše:Pokud by měl někdo zájem o dva originály bez svodů, jsou na prodej. 1 - 2 roky používané a sundané z nové mašiny. Mám je furt ve strečovce na půdě a už to nevypadá, že bych je tam chtěl někdy vrátit .