Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Tak nahodím pár fotek. Srazík by se mi určitě moc líbil - vše je ale otázkou času - tento rok ještě hodně práce na baráku, pokud by to bylo jen trochu možný - určitě se rád objevím.
Noooo povedenej kousek Pěkná práce, taky jeden origynálek Ten by na srazu taky neměl chybět.
Však uvidíš jak ti to vyjde. Zatím je ještě daleko.
Obdivuji ty borce co to všechno dovedou tak nastříkat, klobouk dolu.
Na všech těch okruhách co máš na blaťáku jsi jezdil?
Jezdil jsem akorát na brněnským a to v dešti (začalo pršet těsně před a skončilo, když jsem sjížděl z okruhu). Navíc se v předchozí jízdě pěkně nepěkně vyválel můj kámoš - tak jsem od něj tu poslední jízdu koupil (samozřejmě za plný = příspěvek na opravu).
Na blatníku jsou odpředu dozadu tratě SBK. Fakt moc rád bych s Váma na ten sraz, viděl jsem nějaký fotky a videa z minulýho - móóóc pěkný - snad to nějak dopadne.
Tak to musíš nějak udělat a práci na baráku o tejden posunout.
Každopádně je se na co těšit. Zrovna dnes je u mě na návštěvě Dajos(Dalibor) s rodinkou a u večerního pivečka jsme to probírali a na Vranov se těšíme všeci. Já byl v Brně jen jednou na okruhu a spokojenost, měl jsem to štěstí že nepršelo a bylo jen sucho. Každopádně by se ta tvoje sněhurka pěkně vyjímala na srazíku
Jojo, už jenom hodit k sobě ty naše Zuzky by bylo určitě hodně zajímavý, každá úplně jiná - nebe a peklo . Viděl jsem Tvoje fotky - moc pěkný , chce to ale vidět naživo - real je vždycky o kus jinde. Kdybych se náhodou nachomejtl v Brně - mám se ozvat?
Jasně klidně se můžeš ozvat. Rás se pokochám. Myslíš jako Andělská mrcha a ďábelská svině
Pekelný stroj to je určitě.
Real je real. Na fotkách pěkná a v realu třeba škaredá. Ještě mám na ní co vyšívat. Není to kompletně dodělaný.
Zatím děkuji za pochvalu, třeba zmeníš až uvidíš v reálu