Blinkry
- mrna
- Jméno: Marek
- Příjmení: Hopjan
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: Simson skútr
- Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
- Motocykl 3: Suzuki GSX 1400
Blinkry
Vloni na podzim jsem se pustil do výměny blinkrů. Byl sem zlomený ze supersportů jak já ríkám zmrzlin oplastovaných se mi tam líbí ty malinkatý blinkříky. Od kámošů sem byl upozorněný, že žárovkový sou super akorát si tu žárovku už skoro nevyměníš tak sem hledal co nejlevnější LED
. Co nenajdeš na aukru to neexistuje a opravdu nějaké italiano "moto Tuareg" se mi moc líbily malinky a i ze strany měly průzor i s ledkou. Velmi rozjařený sem se do výměny pustil. Je tam veliká díra po těch origo blinkrech, ale to zpraví fešná podložka. vše jsem si zapájel-ty přední sem si natáhl až do světlometu a zadek pouze do odkládacího prostoru tam již to bylo od předchozího němčoura nějak dojebany a na svorkovnici a přidány odpory
.Tak sem to napojil tam. Pozor chlapi žárovka má 3x větší spotřebu a odběr proudu než LEDka tudíž mi to začlo blikat v různých intervalech a myslím, že bez těch odporů mi to neblikalo vůbec! Tak sem dal ty odpory dozadu a bliká to pořád, ale rychleji než pri origo žárovkách. Jo a co se týče svitu tak taky nic moc. Vždycky když jedu a vidím bavoráka auto jak tam má denní svícení těma ledkama tiše závidím a koušu se do rtu. Ale sou zase moc pěkný a levný
. Moja se mi smála že to vypadá jako na vánočním stromečku, ale znáte ženský vůbec tomu nerozumí
. Tak kdyby jste měli nějaký zkušenosti s tímto problémem rád si počtu. 
Gsx 1400 über alles
-
camerik
Re: Blinkry
Tak já teda zkušenosti s tímto nemám, ale tušil jsem problémy a to jak to popisuješ,to blikání - tak do toho nejdu
Jo vlastně jednu mám, kámoš to měl na jakési zmrzlině(já používám výraz kelímek) a párkrát jsem si o něho málem rozbil hubu protože jsem nic neviděl - teda nic, co by naznačovalo odbočování.Všichni jsme mu řekli ať si ty" posraný bludičky " předělá
jinak snama jezdit nebude a předělal
a mě se líbí stejně ty buchty obrovský co tam jsou....ale proti gustu
Jo vlastně jednu mám, kámoš to měl na jakési zmrzlině(já používám výraz kelímek) a párkrát jsem si o něho málem rozbil hubu protože jsem nic neviděl - teda nic, co by naznačovalo odbočování.Všichni jsme mu řekli ať si ty" posraný bludičky " předělá
a mě se líbí stejně ty buchty obrovský co tam jsou....ale proti gustu
- Frenki
- Člen klubu

- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Já už čekám měsíc a půl na ledkové blinkry i s relátkem(jakýsi MOTOOBCHOD)z Prahy.Toje firma a jeto,
je možné že se toho ani nedočkám.Mě neserte že to málo bliká!Váhal jsem jestli ty bílé,nakonec zvítězily ledky
doufám,že nebudu litovat...
je možné že se toho ani nedočkám.Mě neserte že to málo bliká!Váhal jsem jestli ty bílé,nakonec zvítězily ledky
doufám,že nebudu litovat...
FRENKI - OSTRAVA !!!
-
camerik
třeba tam měl kámoš nejakou chybu nebo to zapojil naprd.
no a nebo si o tebe někdo rozbije hubu....

no a nebo si o tebe někdo rozbije hubu....
-
zajda
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Motocykl 1: GSX1400
camerik píše:třeba tam měl kámoš nejakou chybu nebo to zapojil naprd.![]()
no a nebo si o tebe někdo rozbije hubu....![]()
-
zajda
Já zatím zůstávám u svejch origo blinkrů. Bo už finance nejsou

- Frenki
- Člen klubu

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si tím přidělal práci,chci tu ,,prdel" překopat,doufám že na STK nebude problém ? 
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Frenki
- Člen klubu

- Kontaktovat uživatele:
Už jak jsem byl na evidenční kontrole,tak jsem narazil na nějákého hňupa!!! 
FRENKI - OSTRAVA !!!
-
zajda
No ještě že mám kamarády co mě to vyřídí. A nemusím řešit takové pič...Frenki píše:Už jak jsem byl na evidenční kontrole,tak jsem narazil na nějákého hňupa!!!