Nedobrovolné ukončení sezóny,,.
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Nedobrovolné ukončení sezóny,,.
Tak jsem dnes přátelé na nějakou dobu dojezdil. Standartní situace : řed vámi auto ,rychlost cca 50,před vámi menší křižovatka.Paní začne blikat DOLEVA,fajn natlačíte se na pravo a chystáte se jet rovně.Aha,ale paní si těsně před křižovatkou vzpomene že vlastně chtěla jet DOPRAVA ! Výsledek je jasný,Bohu žel jsem to neustál,ujelo mi to( a abych jí nevletěl do kufru), a skončil jsem na asfaltu a paní si v klidu odbočila a zůstala stát 50m. za křižovatkou a vůbec nechápala,jako co se stalo?? Policajti to chtějí řešit ještě potom,ale vidí vinu z velké části u mě,i když kravka uvedla že ,,prý " blikla jen jednou doleva !Tak naštěstí jsem celý(pouze naražené dva prsty-každý na jedné ruce),ale hadry roškubané,rukavice,přilba -mašina - budíky,páčka ,nádrž,světlo,blinkr,zrcátko, L padák,výfuk,prasklý blatník,plexi štítek na šrot,řídítka ohlé ... prostě prima den...den blbec !
FRENKI - OSTRAVA !!!
-
- Člen klubu
- Jméno: Milan
- Příjmení: Nejedlý
- Telefon: 606144704
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400
Re: Nedobrovolné ukončení sezóny,,.
Upřímnou soustrast. Hlavně že jsi celej. Až se oklepeš tak se ožer a pak sem dej foto jak moc je to zkurvený.
-
- Jméno: Zajda
- Příjmení: Michal
- Motocykl 1: GSX1400
Taky se přidávám k Fidimu. Hlavně, že ty si celej, moto dáš do kupy a nebo koupíš jiné. Každopádně je to na hovno. Vím v jaké si situaci, znám to dobře.
- Dajos
- Člen klubu
- Jméno: Dalibor
- Příjmení: Plischke
- Telefon: +420604534994
- Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
- Motocykl 2: jawa 50/550 pařez
Co na to říct, motorky je škoda, ale buď rád, že jsi celý a nedopadlo to hůř. Plechy se dají vždy nějak opravit. Kdyby jsi chtel mám doma pravou páčku a 2ks blinkrů, ty bych ti věnoval :o)
..co už včil
-
Já mám zase origo ródla navíc, zbytek po mé 14 ce. Možná by se našli i jiné věci. Také je můžu věnovat, bo mě jsou k ničemu.
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Jó dík za kondolence...Asi budu potřebovat nějaké věci sehnat,tak pokud bude někdo vědět a dá mi echo... teď nemám ani chuť nic dělat a řešit.Hodil jsem to do garáže a na to plachtu.Jsem nasraný sám na sebe,že tak banální situaci jsem si nepohlídal líp!
Páčku si svařím,konec výfuku snad taky zamaskuji novým nerezovým páskem,padáky vyrábím
, plexi není důležité,řídítka by snad taky měly jít trošku srovnat (nebo Zajda),Neopravitelně vypadá blatník,nádrž není pomačkaná ale dodřená,L blinkr je přijatelně poškrábaný,nové budou třeba celé ty chromované plastové tubusy k budíkům,a nakonec hlavní světlomet je poničený z L boku i ten vnitřní chrom okroužek - sklo je OK,ještě se tam nějaké drobnosti určitě ukáží - jako zbroušené al. víčko na nádobce spojky... ještě jsem to důkladně nestudoval,ale předběžně jsem smířený s tím že černý Petr zůstane na mě,tak opravy bez peněz budou na delší dobu...
Tak Zajdo,pokud se mi řídítka nepodaří srovnat,tak je zatím odlož a domluvíme se pak.
Kluci dík a zatím...

Páčku si svařím,konec výfuku snad taky zamaskuji novým nerezovým páskem,padáky vyrábím

Tak Zajdo,pokud se mi řídítka nepodaří srovnat,tak je zatím odlož a domluvíme se pak.
Kluci dík a zatím...
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Stromir (Miroslav)
- Jméno: Miroslav
- Příjmení: Svitavský
- Telefon: 731752768
- Motocykl 1: Suzuki DL 650 V-Strom
- Motocykl 2: Suzuki DL 1000 V-Strom XT
Připojuji se ke kondolentům, znám taky velice dobře (předloni) a před čtyřmi týdny mi to madam ve feldě poslala do mého pruhu přes plnou. Taky jsem se sklouznul, ale asi umíš padat líp, protože já jsem si ntáhl vazy v kotníku a L noha od kolene dolů celá zhmožděná, ještě pořád šmajdám. Stromek ale zase jenom lehce podřenej.
Tak taky přeju hodně úspěchů při shánění co nejlevnějších náhr. dílů a svatou trpělivost při opravě. Ty to zvládneš!
Tak taky přeju hodně úspěchů při shánění co nejlevnějších náhr. dílů a svatou trpělivost při opravě. Ty to zvládneš!
-
Ródla jsou u mě v garáži, nemá cenu ty staré rovnat.
Blatník zavaříš, i se zbytků ti udělají novej a nebo na netu se dá sehnat za 1500
Blatník zavaříš, i se zbytků ti udělají novej a nebo na netu se dá sehnat za 1500
-
- Člen klubu
- Jméno: Pavel
- Příjmení: Plíšek
- Telefon: +420737668005
- Motocykl 1: GSX 1400 2002
- Motocykl 2: Skůtr Kymco Vitality 50
Hlavně že TY jsi celý Frenki.
Na všechno ostatní se vyflákni i když tě to sere.
Celé to mohlo skončit mnohem hůř.

-
ale, že to tam včera u Vás padalo- http://www.novinky.cz/krimi/317452-v-mo ... rkari.html