Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Tak jelikož moje přítelkyně je nejspíš ještě větší blázen do motorek jak já tak jsem byl až skoro násilím donucen vytáhnout dnes motorku a vydat se s ní na krátkou vyjíždku po okolí. Nenechte se zmást těma džínama....termoprádlo a neoprenové nákoleníky to jistily...každopádně zima byla až když zalezlo slunko....jinak nebyl jsem jediný který byl donucen se projet...na silnici by se dnes našlo víc takových chudáků.
Přílohy
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
Ty woe neser. Já bych taky jel až bych brečel. Závidím, ale ještě je brzo a silnice v katastrofálním stavu. V Brně bylo dneska mooooc krásně, jak na jaře. Škoda že to nemám složený a přihlášený na CZ. Já si počkám na jaro. Já jsem jel už v pátek. Kamarád kupoval novou mašinu a tak jsem mu ji otestoval. Svezl jsem se jen kilometr. Ale na chvilku byla dušička v peří.
Musím teda říct že zima byla ke koncu šílená ale fakt jsem měl radost že jsem se aspon kousíček svezl. Je fakt že ty silnice jsou totálně na sračky, občas díry že by ti v tom zmizelo celý kolo a to nemluvím o tom bordelu co byl chvilama na silnici. Každopádně ted jsem ještě víc natěšenej na jaro!
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
Se někdo má, já mám stále před garáží přes 1,5 metru tvrdý udusaný val jak padá sníh ze střechy a k silnici vzdálené 40 metrů, nejméně půlmetr sněhu. Loni jsem ten val kopal hodinu krumpáčem než jsem mohl otevřít garáž.