Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
zajda píše:S nolankou budeš spokojen, navíc si ji vybíral semnou ne . Já měl N102ku a nemůžu si ji vynachválit. Jen byla hlučnější bo to byla vyklápěčka. Kolega měl Nolanku několiko let a taktéž dobrý. Ale třeba Tom nám o tom za chvilku řekne víc.
No jo,zapoměl jsem napsat,že ty jsi u toho nesměl chybět!
zatím jsem spokojený...( i když-bral bych ji o fous lehčí...)
to je zas pak jen o ceně,Araj jsem zkoušel a pana Shubrta jsem raději obešel...
Su skoro u všeho ne To byla jen náhoda že sem u teho byl a stejna ti ze všech co jsi zkoušel seděla nejvíce
Děkuji,děkuji, tak nějak jsem to citíl, že by to mělo být, líbí se mě to - tohle teda budu, jen se místo úprav motorky budu věnovat ve větší míře výběru kaváren...
camerik píše:Děkuji,děkuji, tak nějak jsem to citíl, že by to mělo být, líbí se mě to - tohle teda budu, jen se místo úprav motorky budu věnovat ve větší míře výběru kaváren...
tudíž od dneška jsem café rejsr
No konečně, mi se ta tvoje přezdívka blbě vyslovovala,toto je lepší !
přezdívka,přezdívka....to je jenom zkratka z online hraní - se tam nevešlo capt.amerika a todle se z toho poskládalo, fakt je že ten kafáč by zněl hustě a jako bonus by se ti to dobře říkalo pecka