Mě to třeba celkem naštvalo ten nevybíravý výpad,právě k vůli jednomu podobnému chytrákovi,jsem ten Český klub rychle opustil a ejhle,IPetr píše:Hele znáš to, vždy se najde nějakej chytrej ..., co všude byl, všecko viděl a všecko zná nejlépe.Frenki píše:Zrovna to Petře čtu,chtěl jsem na to zareagovat,ale už mě to přešlo, nemá to smysl...nějak tomu trochu nerozumím.Jsou to věci,které myslí
na lepší pohodlí při cestování atd.Nechápu,proč mi má tady někdo nadávat,jen proto,že si na motorku dám plexi.Je to pouze každého věc.
Tak ať se kolega přihlásí do cyklistického klubu,pokud má problém s plexim na motorce a nadává svojí staré.
Mám jednoho známého, to je cestovatel. GS1200 adw, vše touratech co se dá koupit, hadry jenom BMW a loni najeto 1500 km a to z toho bylo 3x200 na servis do Prahy, protože stále něco někde cvakalo. Magorů se na tom našem širém světě najde..
sice počase,ale nějáký další rýpalista se našel.Pokud chcete někdo čistokrevný GSX 1400 klub,tak založte ještě jeden,kde budou prostě jen GSX 1400 a jakékoli změny(jiné než tovární) ZAKÁZÁNY a je to!Vylučte všechny členy kteří např: změní výfuky,přešijí sedlo,dají padáky,přidají mřížku,držáky na jakékoli kufry,blatník,držák navigace,PLEXI....