Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Pochvalu s Frenki určitě zaslouží, zdálky vypadají, jako origoš, ale chrom je chrom . Ten komaxit přece jen barevně se mi jeví jakoby motku rozšiřoval a hl. ten maras z cest půjde dolu i s komaxitem při čištění.
Ufi píše:Pochvalu s Frenki určitě zaslouží, zdálky vypadají, jako origoš, ale chrom je chrom . Ten komaxit přece jen barevně se mi jeví jakoby motku rozšiřoval a hl. ten maras z cest půjde dolu i s komaxitem při čištění.
Ufi,ony i z blízka vypadají jako origoš ale máš pravdu,chrom je chrom... nevím čím motorku čistíš ty,ale já myslím že ten komax
drží dost dobře, toho bych se nebál ,stejně až to pochromujem,tak to vyměním..
Dajos píše:Peťo všechna čest, pěkná práce. Cena za to chromování je kapka brutus! To bych je s tím poslal někam. Ten komaxit nevypadá špatně. Na předchozích motorkách jsem měl orginál Suzuki a Givi padáky a ty byly taky v černé a nevypadalo to špatně
Dneska jsem mluvil s Ufim a v Bystřici pod Hostýnem to údajně pochromují za poloviční cenu.
Dajo,proč jsi mě přejmenoval?(teda jestli ta pochvala patřila mě ???)
ROMAN !
Jasně že tobě Jirko
(neznáš Vyšetřování ztráty třídní knihy a senilitu pana ředitele "Tak snad vstaneš Zdeňku, když s tebou mluvím...")
Hochu,to jsem čistil a leštil v zimě po celé minulé (zkrácené)sezóně, a věř mi,málem jsem na tom nechal pracky. Jinak z blízka to má
už spousta defektů,ale to už neřeším,jinak bych musel tu motorku vlastně postavit novou...