Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Můj názor je Karlosi na instalaci KN, ten že si zvýšíš na vyjetí celé nádrže spotřebu o necelý litr a výkonu moc nepřidáš, toho máme tolik, že ho stejně nevyužíváme.Tu spotřebu mám odpozorovanou s klukama co KN měli při delších trasách a stejném tankování .
Jinak Zajdo už se těším, až to bude v kompletu
Tak veškeré díly jsou už ve firmě Motografix na polep. Hotové by to mělo být nejdříve koncem příštího týdne. Pak je ještě nechat přelakovat a šup zpět na Súzu.
Chcete abych sem hodil co jsem si dělal za návrhy? Tedy mám jen dva
Tak už mám první část polepů doma vč předního blatníku ten je taky už polepen. Bohužel nádrž jse musel nachat tu firmu přelepit znovu. Dopadlo to katastrofálně. Trošku mu to ujelo a nalepil to křivě. Ve středu bych to měl mít hotové. No uvidíme jak to dopadne.
Tak jsem to už nevydržel a zajel kola obout . Pak jsem zajel do garage a začal pomalu kompletovat. Tady je pár foteček. Je to focený starým mobilem a ve tmě. To je jen tak pro představu.