Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Můžem někdy spojit příjemný s užitečným a srazit se na okruhu - jak budou volný jízdy - na čumendu a pokecat. (teď akorát nevím, co je to užitečný a co to příjemný )
Děláš na směny? Já od nevidím do nevidím , ale prostor by se určitě našel.
Jura píše:Můžem někdy spojit příjemný s užitečným a srazit se na okruhu - jak budou volný jízdy - na čumendu a pokecat. (teď akorát nevím, co je to užitečný a co to příjemný )
Děláš na směny? Já od nevidím do nevidím , ale prostor by se určitě našel.
Pokud to bylo na mě, tak já na směny nedělám. Ale taky je to někdy od- do. Teď to mám takové nárazové. Pondělí, uterý volno a včera jsem se dozvěděl že budu fakčit celej víkend
Já tak nerad dělám o víkendech. A scuknout se není problém, minimálně se však společně proběhnout. Každopádně jsem pro, určitě by se přidal i Tomáš (Camerik) a možná další.
IPetr píše:Tedy palec nahoru.
Jednou až si poškrábu svoji novou helmu, což doufám bude za hodně dlouho, tak budu vědět kdo mi jí stříkne.
To už ale bude vymačkaná a vhodná tak do vitríny jako hezká vzpomínka. To chce hned a užít si tu parádu na hlavě .
No jo to máš recht, mojí vymačkanou conceptku jsem také chtěl stříkat až ji poškrábu. No a když mi spadla, tak jsem si říkal, kašlu na to, stejně si chci koupit jinou... :-)
Doufám že budeš na jarním srazu, když tak hodíme řeč. Mám novou C3ku od shuberthů, u ní moc nevím jak jí rozmontovat.
Jinak v podstatně mám už roky představu něco jako toto
Tento víkend určitě nedám, zítra jsem zasekaný prací + pohřeb a v neděli jsem celý den v Klimkovicích, navíc počasí asi nebude nic moc - budu moct nejdřív příští víkend - bohužel.
TO IPetr: Moc pěkná kombinace, taky mám radši ''jednoduchost'' než hromadu klikiháků a nesmyslů (ikdyž některý kusy taky stojí zato). Pan Pírek má v chodbě pověšený svoje obrazy - nepopsatelný - to se musí vidět. I když hledíš z deseti centimetrů - nenajdeš chybu.
Na klíd. Sejdeme se a určitě se projedeme. Zrovna chystám to, že se pojedu kouknout na otvíračku do Třebíče. Tak jak je můj každoroční zvyk. Můžeš se přidat. Letos to bohužel je přesunuté do cihelny, na náměstí se už nejede http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=4232
A nebo sem- http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=4249
Akcí je hodně na které se dá podívat.