Blinkry

Úpravy, tuning a vylepšení
camerik

Re: Blinkry

Příspěvek od camerik »

Jo to já mám taky,ale když jsem si uvědomil,kolik že těm "známým" dávám bokem - konkrétně u motorky - tak jsem tam začal jezdit sám a pohoda,stejně nevím co by na té machně muselo být, aby neprošla... :shake

to frenki :
jen pro zajímavost cos měl za problém u evidenčky : máš kradenou motorku nebo co :rofl :rofl ? tam se přece kontrolují akorát tak čísla,ne? evidenčka není od toho ,aby tam posuzovali cokoliv jinýho nebo jo :nerd ?
IPetr
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Žanta
Pohlaví: Muž
Telefon: +420 608268608
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
Motocykl 2: Yamaha Tenere 700

Příspěvek od IPetr »

No s tou evidenčkou se malinko pleteš. Technik sice nemusí kontrolovat technický stav ale pokud zjistí závady, měl by je správně do protokolu zapsat. Právě jsem se jednoho takového technika z stk, kterého mám skoro v rodině na toto ptal. Prý když narazíš na blbce, tak ti u evidenčky napíše závady takové, že na tebe sice motku napíšou ale nedostaneš malý techničák.

Já si sám jezdím na stk už odjakživa. Na motce jsem neměl jediný problém, dokonce mi technik chválil laďáky, že prý u žádné nehomologované neprojdou ale takový krásný zvuk že rád přehlédne že to nemá ečko. Na autě mi jednou jeden nechal strhnou samolepku proti slunci, no nevadilo mi to, stejně jsem jí chtěl měnit. :D
IPetr
camerik

Příspěvek od camerik »

tak to je mrzuté :O

nemám rád tady ty věci, co se řeší dle toho jak si kdo zapíchal....
IPetr
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Petr
Příjmení: Žanta
Telefon: +420 608268608
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
Motocykl 2: Yamaha Tenere 700

Příspěvek od IPetr »

No, co můžu říct za skorotchána, tak u něj to nebude podle toho jak si zapíchal, ale jak se den před tím ožral.. :-)
IPetr
zajda
Jméno: Zajda
Příjmení: Michal
Motocykl 1: GSX1400

Příspěvek od zajda »

IPetr píše:No, co můžu říct za skorotchána, tak u něj to nebude podle toho jak si zapíchal, ale jak se den před tím ožral.. :-)
:rofl :rofl Tak tak.
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Roman
Příjmení: Šrámek
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

No tak změna :asi ledkové blinkry nakonec mít nebudu!!!Volal ten šulin z té Prahy,že už konečně blinkry dorazily od výrobce(obj. z 9.12.2010) :head (pozn.redakce) ale -ALE ! jsou asi o 3 cm delší, než uvádějí na netu!!!Tak jsem to psychicky nevydržel a obj.jsem zrušil :angry Tak to teda vypadá na origoše v bílé... :dance
FRENKI - OSTRAVA !!!
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

camerik píše:Jo to já mám taky,ale když jsem si uvědomil,kolik že těm "známým" dávám bokem - konkrétně u motorky - tak jsem tam začal jezdit sám a pohoda,stejně nevím co by na té machně muselo být, aby neprošla... :shake

to frenki :
jen pro zajímavost cos měl za problém u evidenčky : máš kradenou motorku nebo co :rofl :rofl ? tam se přece kontrolují akorát tak čísla,ne? evidenčka není od toho ,aby tam posuzovali cokoliv jinýho nebo jo :nerd ?
to camerik:
Né,to bylo v poho,jen si ten dement myslel že jdu na STK,tak byl chytrý,jak rádio(pry -nó tak zapomeňte,ty výfuky zvedlé-to nesmí být...kecy jak cyp...Tak jsem ho zdupal že jdu pouze na evidenčku,tak teprve vychladnul,ale mezitím mi stačil omlít,že už byl k vůli tomu 3x u správního řízení... :punch no prostě -ups :D
Aspoň vím,kam příště nepojedu!
FRENKI - OSTRAVA !!!
camerik

Příspěvek od camerik »

tak za ty zvedlý výfuky bych tě taky exemplárně potrestal, to je snad jako jasný - co sis to koupil za machnu... :D :D :D

Ale je fakt,že někdy ty příběhy z STK jsou fakt až neuvěřitelný - kámoša drbali ,je teda pravda, že až na třetí STK (takže po 4letech), že to rýhování na sklíčkách blinkrů má nějaký široký (byla to seriovka),pak teda, že se nějak domluví a čekal(kolik asi chtěl-za takovej nedostatek :D ),no kamoš není zběhlej - čekal taky,až to borec nevydržel a v klidu prošel bez závad... :cool

Já se tam vždycky těším,jsem vždy zvědavej co ti naši technici těm japonským inženýrům splujou :rofl :rofl :rofl
Frenki
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frenki »

Tak malá exkuze na výrobě Ostravských Givi padáků... :angel
Dily na Givi padaky.jpg