ŘETĚZOVKY

Technické dotazy, rady a pod
Odpovědět
Krejca
Jméno: Jan
Příjmení: Krejčí
Pohlaví: Muž
Motocykl 1: GS 1200

ŘETĚZOVKY

Příspěvek od Krejca »

Chlapi jakou kdo používáte řetězovku?Používáte někdo ČZ? CO DOPORUČUJETE .díky Krejča
camerik

Re: ŘETĚZOVKY

Příspěvek od camerik »

no já tam mám zlatou DID, ale co jsem zjišťoval ceny příště jdu vklídečku do ČZ...nevím o nikom kdo by řetěz od nich měl a něco bylo špatně...

Jo a hlavně,když jsem kupoval tu DID,tak jsem nenašel zlatej řetěz ČZ,jenže tehdá jsem ho zlatej mít prostě musel :think ,dneska bych se na to vyprd a koupil ČZ

Za mě DID,ČZ,TSUBAKI nebo RK(pořadí čistě náhodné), všechny kvalitní, jde jen o peníze....
Krejca
Jméno: Jan
Příjmení: Krejčí
Motocykl 1: GS 1200

Příspěvek od Krejca »

Právě že už jsm viděl ČZ i ve zlatý a sada 3500 tak proto se ptám,mám ted novou sadu ale pro info,jinak jdu do suchého mazání tak nato jsem taky zvědavej.Dík

Jen k tomu RK to mi dal kdysi někdo na bandita a dlouho nevydržela. :envy
Tom
Člen klubu
Člen klubu
Jméno: Tomáš
Příjmení: Klička
Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(

Příspěvek od Tom »

Já na své mám ČZ a vřele doporučuju, už na ní mám přes 9500 km a nemusel jsem zatím ani došponovat!!!!!!!! Opotřebení skoro žádné,rozestupy mezi článkama skoro stejný. Taky musím říct že se o ten řeťaz pečlivě starám.....(možná sem magor ale nesnesu když je ten řetěz totálně zajebanej) :) A kdysi jsem od jednoho nejmenovaného odborníka dostal tip že prej je to jedno co koupíš...stejně je to jen o lovech, kvalita skoro stejná, jak říká Tomas. Každopádně RK je asi fakt vyjímka bo původně jsem tam měl taky RK a komplet řetězovka šla do kelu po 3500 km.
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
camerik

Příspěvek od camerik »

stěma RK nevím, jsou tam jako origo ne?
když jsem bral busa měl 24tis km, rětězovka RK a nevím jestli byla ještě origo asi ne, každopádně já ji měnil na 46tis, no a myslím, že ten stroj nejak extra nešetřím a zrovna údržba řetězu není moje oblíbená kratochvíle, ale zase třeba jsem měl jenom štěstí.... :mrk
Odpovědět