Sháním přední levý blinkr budu rád za každou pomoc před věma roky jsem to položil a teď se naskytly nějaký groše tak to dávám dohromady kdyby někdo měl někde nějaký navíc byl bych rád
Přední levý blinkr
- laco2010
- Jméno: Ladislav
- Příjmení: Štrambach
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: SUZUKI GSX1400
- Motocykl 2: SUZUKI BANDIT GSF600
Přední levý blinkr
Zdravím chlapy
Sháním přední levý blinkr budu rád za každou pomoc před věma roky jsem to položil a teď se naskytly nějaký groše tak to dávám dohromady kdyby někdo měl někde nějaký navíc byl bych rád
-
Honza
- Jméno: Honza Ušák
- Příjmení: Ušák
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400
- Motocykl 2: BMW K 1200 S
- Motocykl 3: BMW K 1300 S
- Motocykl 4: Suzuki GSX 1400
Re: Přední levý blinkr
Možná mám. Ale musím hledat. Garáž mám teď asi na třech místech a nevím v který krabici je. Spěchá to ?
- laco2010
- Jméno: Ladislav
- Příjmení: Štrambach
- Motocykl 1: SUZUKI GSX1400
- Motocykl 2: SUZUKI BANDIT GSF600
Zdravím tě Honzo tak zas moc to nespěchá ale rád bych vyjel co nejdříve budu rád když najdeš dej vědět zatím dík.Honza píše:Možná mám. Ale musím hledat. Garáž mám teď asi na třech místech a nevím v který krabici je. Spěchá to ?
- Dajos
- Člen klubu

- Jméno: Dalibor
- Příjmení: Plischke
- Telefon: +420604534994
- Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
- Motocykl 2: jawa 50/550 pařez
Zduř, pokud jsi ještě nesehnal, tak já doma mám (oranžový).laco2010 píše:Zdravím chlapy
..co už včil