Zdar lidi,
musím se zeptat jestli někdo něco dělal se stupačkama,aby tak moc neškrtaly,a pokud jsou nějaký zkušenosti,tak jestli to pomohlo(spíš jestli to mělo smysl).
Chápu,že u těch našich autobusů zavazí spousta dalších věcí,nicméně co by člověk neudělal pro lepší průjezd zatáčkou,že....
Hlavní stojan jsem už oddělal a posunout stupny by mohlo trochu pomoct.
Pokud má někdo jinou variantu(myslím levnější) než komplet sadu na přepákování za cca 7tis,tak nápady sem...
Dík
Přepákování
- Ufi
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Straka
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: GSX 1400 (04) modrobílá
- Motocykl 2: HD 1200 Fateful ( viz. můj skype )
- Motocykl 3: HD Ultra elektra glide
- Motocykl 4: Jawa 350 california
- Motocykl 5: Pionýr Jawa 21
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přepákování
No já osobně jsem rád, že jsou tam kde jsou
. Ze začátku ježdění, než se mi nevlastní vinou podařil ne zrovna moc příjemný kontakt s asfaltem, to pro mě byla kontrolka klopení, teď už se mi dlouho nepodařilo škrtnout. Asi to tak mělo být

Nikdy nezjistíš co dokážeš, když to nezkusíš.
- IPetr
- Člen klubu
- Jméno: Petr
- Příjmení: Žanta
- Telefon: +420 608268608
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 / 2002
- Motocykl 2: Yamaha Tenere 700
Já to řeším pevnostními šrouby, koupeno jich mám 50sát a před každou jízdou měním. Problém je, že pak většinou musím stupačku oddělat a zbytek šroubu upnout do svěráku abych ho nějak odšrouboval. Centrální stojan před blbnutím sundávám, přišel jsem ale na to, že si dřu i policajtem, už mi ho tak 5 mm schází.
O přepákování jsem také uvažoval, jelikož ale se určitě už uklidňuji a šrouby na stupačkách měním čím dál tím méně, tak jsem tuto investici zavrhl.
To mne víc lákají páčky od titaxu, ty přidají nejméně 10 koní na výkonu.
O přepákování jsem také uvažoval, jelikož ale se určitě už uklidňuji a šrouby na stupačkách měním čím dál tím méně, tak jsem tuto investici zavrhl.
To mne víc lákají páčky od titaxu, ty přidají nejméně 10 koní na výkonu.

IPetr
- Dajos
- Člen klubu
- Jméno: Dalibor
- Příjmení: Plischke
- Telefon: +420604534994
- Motocykl 1: CBR 1100XX (Stříbrný Blekouš)
- Motocykl 2: jawa 50/550 pařez
..a když si vyleštíš světlo a napucuješ zrcátka tak máš min. 5 dalších koní plus :o)
Osobně poté kdy jsem brousil výfukové koleno a otočil se o 180° na stupačce o přepákování neuvažuju bo bych nerad, aby si mé důchodové připojištění užival místo mě někdo jiný že
Osobně poté kdy jsem brousil výfukové koleno a otočil se o 180° na stupačce o přepákování neuvažuju bo bych nerad, aby si mé důchodové připojištění užival místo mě někdo jiný že

..co už včil
Tak díky za odpovědi a náměty na zvýšení výkonu vypucováním špíglů a světla,to samo zvážím
.
Vzhledem k tomu, že víc jezdím než leštím, asi tak v poměru 1/9, budu teda nucen být průkopníkem přepákování a odzkouším to v praxi.
Jde mi taky o posed, začínám si připadat, že na tom chvílema sedím jak starej děda v křesle
.Tomu naklánění to asi moc nepomůže, ale sportovnější sezení beru jako plus.
Spíš jsem doufal, že někdo má třeba zkušenost s nějakýma adaptérama na posun stupaček jak jsem viděl u pár Banditů...
Tak a rozhodnuto jdu do toho

Vzhledem k tomu, že víc jezdím než leštím, asi tak v poměru 1/9, budu teda nucen být průkopníkem přepákování a odzkouším to v praxi.
Jde mi taky o posed, začínám si připadat, že na tom chvílema sedím jak starej děda v křesle

Spíš jsem doufal, že někdo má třeba zkušenost s nějakýma adaptérama na posun stupaček jak jsem viděl u pár Banditů...
Tak a rozhodnuto jdu do toho

- Tom
- Člen klubu
- Jméno: Tomáš
- Příjmení: Klička
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 03 - už zase je :)
- Motocykl 2: Suzuki GSX 1400 03 - už není :(
- Motocykl 3: KTM 990 Superduke 09 - už není :(
No taky mě to už napadlo ale ty love za to určitě dávat nebudu,vždyt dneska už je takových možností.Já se příští týden musím zaptat kamaráda jesi by mi něco nevyrobyl.On si chlapec totiž frézuje stupačky na svoje okruhovky sám a co jsem viděl tak je to docela machr.Jen nevím kde bere rozměry.Kdyby byla nějaká předloha tak by to mohlo být v klidu.Každopádně přes zimu budu muset taky něco vymyslet.
Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry. Abraham Lincoln
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor
Život je jako žebřík do kurníku: krátký a posraný. Neznamy autor
Kdo jinemu jamu kopa, je u neho na brigade. Neznamy autor