Ještě nevím,až to vyrobím a pošlu na chrom,tak budu počítat nějakou cenu.Co prodávají Giviny tak chcou
3500,- -3600,-Kč, Tolik to nebude neboj ale nejdražší bude určitě chróm.
Blinkry
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Pohlaví: Muž
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blinkry
FRENKI - OSTRAVA !!!
- Frenki
- Člen klubu
- Jméno: Roman
- Příjmení: Šrámek
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400 r.v.2002-modro bílá
- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) Frenki dne 07 dub 2011 20:22, celkem upraveno 1 x.
FRENKI - OSTRAVA !!!
- mrna
- Jméno: Marek
- Příjmení: Hopjan
- Motocykl 1: Simson skútr
- Motocykl 2: Honda XRV 650 Africa Twin
- Motocykl 3: Suzuki GSX 1400
Tak sem přes tu zimu furt vyméšlel co s tema mojema ledkovejma blinkrama a zapojil jsem do toho veškeré svoje elektro kamoše a ti mi poradili, že mám to vyměnit za výkonovou LED. Zvolil jsem zhruba střední cestu a zakoupil 3W LED za cca 110kč k tomu odpor jako malý páreček, abych tu ledku nespálil (ledka je na cca 2V a odporem se to musí srazit z těch 12V). Připojil jsem to na baterii a ono to fungovalo!!! Fakt to vypalovalo oči, ale zkoušel jsem si na porovnání zapojit zároveň i ty staré ledky origo a když sem se na to podíval v určitém úhlu tak to ty oči vypalovalo taky. Ta výkonová LED má na sobě ale čočku a vyzařuje jestli ne 180° tak určitě 120°,což je základ úspěchu
. Tak jsem vyloupl staré plošňáky z těch malých blinkříků naštěstí to chcou všude ojebat tak to šlo pěkně. Tavnou pistolí jsem to tam přilepil. Problem číslo dvě: jelikož jsem chtěl co největší svítivost a tu měly pouze LED bílé(koupil jsem si ale teplou bílou tj. s nádechem do žluta) musel jsem začít řešit barevný filtr. Zaběhl jsem do papírnictví a koupil oranžový průhledný obal na sešit, dvě vrstvy vystřihl a paráda až jsem se divil jak to krásně oranžově svítí. Na STK se bát nemusím pac E 4 tam je napsané pořád. Teď mi zbývá to namontovat a někam umístit ty odpory. a v neposlední řadě taky počkat co na to sluníčko a viditelnost za provozu. Snad sem to nedělal nadarmo. Ale co bych v tu zimu jinyho dělal že???
A opět platí že se prostě vyplatí zainvestovat.
Pár blinkrů stál myslím 250 na AUKRU a nové led a odpory cca 240 pár. To už máme bratrů pětistovku na pár. Nedíval jsem se ,ale myslím ,že bych sehnal něco kvalitnějšího a hlavně bez práce. 

Gsx 1400 über alles
-
- Člen klubu
- Jméno: Milan
- Příjmení: Nejedlý
- Telefon: 606144704
- Motocykl 1: Suzuki GSX 1400
No a když tam dáváte ty "ledkovky" nemáte někdo teď už zbytečný bílý skla do origošů?