Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
Jestli to bylo v neděli cca mezi čtvrtou - pátou, tak by to sedělo, jeli jsme na chvilku sednout do Plumlova na Žraloka (kemp) - mají to tam známí, tak tam vždycky přibrzdíme na kafčo. To je ale celkem supersmůla - projet kolem sebe ...... .
Jinak dělám v Auto Kelly, to máš asi kousek - jsem pochopil z nějakého tvého příspěvku. Dopoledne tam víceméně nejsem, ale tak od tří do šesti tam bývám celkem pravidelně. Kdybys měl někdy cestu kolem, tak klidně přibrzdi na kafe. (tel.: 724625604)
Tož vélet parádní, škoda že nikdo jinej nepřijel. Na náměstí cca 400 kousků. Cesty parádní, namotáno cca 220km. Utahanaj z horka jako kotě.
Jak zfouknu videjko tak hodím link.
Smíšený pocity, jednak docela hezký podraz na pořadatele - u letadla značky zákazu stání - frézování ...... , ale všechno to ustáli . Jediný co bych určitě změnil je délka vyjížďky a občerstvení "v cíli". Vyjížďka je zbytečně dlouhá, v takovým počtu se nedá jet rozumnou rychlostí a v půlce už toho máš plný zuby. Brzda - plyn - podřadit - přeřadit - brzda - plyn a spojka dostává taky hezky nehezky zabrat. No a občerstvení - fakt mazec. Jeden stánek a vněm nic. Prvních pár lidí si může vybrat jestli si dá klobásu nebo guláš - naštěstí jsme to stihli - už jsem hlady neviděl. Ostatní už pak mají jen jednu možnost a za chvíly už není ani ta - tohle vidím jako hodně nezvládnutý (jel jsem potřetí a pořád je to stejný - nechápu) - hromada lidí to díky tomu okamžitě zabalila a frčeli na jídlo jinam. Jo a na eccáku - ani jeden hajzlík - aspoň pro ty baby kdyby tam postavili ze dva Toy Toye .......no nic. Jinak super - v OL na Horním Lánu MRAK motorek - netroufám si ani odhadnout počet. Na náměstí a ve Šternberku se mi podařilo ještě potkat pár známých ..... . Celkově za mě - chvalitebný (jestli si teda ještě dobře pamatuju hodnocení ze školy)
Na takové akce se jezdím jen podívat, ale nikdy s nima nejezdím na vyjížďku. V Třebíču tak dneska cca 450 motorek.
Ani dneska, těsně před formováním jsem odejel k domovu. Nesnáším jízdu pod 50km h. Stále jen 1 a nebo 2. Škoda kurv.. motorku.
Jura píše:Pravda, pravda ......, pro příště už mám jasno.
Tak to je dobře Já radši klidnější setkání. Radši hodím očko na pár motorek, pokecám s kamošema a pak nějakou delší cestou domů. Dnes namotáno něco přes 220km a naprostá spokojenost. Teploučko, silnice celkem pěkné a co hlavně bez aut.
Jura píše:Jestli to bylo v neděli cca mezi čtvrtou - pátou, tak by to sedělo, jeli jsme na chvilku sednout do Plumlova na Žraloka (kemp) - mají to tam známí, tak tam vždycky přibrzdíme na kafčo. To je ale celkem supersmůla - projet kolem sebe ...... .
Jinak dělám v Auto Kelly, to máš asi kousek - jsem pochopil z nějakého tvého příspěvku. Dopoledne tam víceméně nejsem, ale tak od tří do šesti tam bývám celkem pravidelně. Kdybys měl někdy cestu kolem, tak klidně přibrzdi na kafe. (tel.: 724625604)
Pokud bude možnost tak se stavit můžu, sice už to nemám tak blízko jako když jsem dělal v Subaru, ale jet kolem není problém nebo se někdy domluvit na pivko 604534994 . Jinak co jsem byl v Kelly tak mi přišlo, že moc pohodu tam nemíváte - celkem cvrkot
Jura píše: Smíšený pocity, jednak docela hezký podraz na pořadatele - u letadla značky zákazu stání - frézování ...... , ale všechno to ustáli . Jediný co bych určitě změnil je délka vyjížďky a občerstvení "v cíli". Vyjížďka je zbytečně dlouhá, v takovým počtu se nedá jet rozumnou rychlostí a v půlce už toho máš plný zuby. Brzda - plyn - podřadit - přeřadit - brzda - plyn a spojka dostává taky hezky nehezky zabrat. No a občerstvení - fakt mazec. Jeden stánek a vněm nic. Prvních pár lidí si může vybrat jestli si dá klobásu nebo guláš - naštěstí jsme to stihli - už jsem hlady neviděl. Ostatní už pak mají jen jednu možnost a za chvíly už není ani ta - tohle vidím jako hodně nezvládnutý (jel jsem potřetí a pořád je to stejný - nechápu) - hromada lidí to díky tomu okamžitě zabalila a frčeli na jídlo jinam. Jo a na eccáku - ani jeden hajzlík - aspoň pro ty baby kdyby tam postavili ze dva Toy Toye .......no nic. Jinak super - v OL na Horním Lánu MRAK motorek - netroufám si ani odhadnout počet. Na náměstí a ve Šternberku se mi podařilo ještě potkat pár známých ..... . Celkově za mě - chvalitebný (jestli si teda ještě dobře pamatuju hodnocení ze školy)
My jsme tam byli pouze jako "novináři". Bohužel až v pátek pozdě večer jsem se dozvěděl, že mám v sobotu volno, takže už se mi to nepodařilo zmáknout - přejezd pro mašinu, výměna oleje (sehnat filtr) atd. To s tím zmatkem u letadla si myslím zvládli pořadatelé v pohodě. Ohledně zbytku nemůžu soudit, ale počet stánků atd. na Eccáku by mohl být větší (dle loňska a tvé reakce).
Jinak jízda v hromadné koloně je vždycky o tom - hlavně vše přežít ve zdraví. Údajně tam nějaký tutan lítal na Ninje po zadním, takový blbouni pak ostatním kazí zážitek