Zahájení činnosti klubu se neoficiálně datuje registrací prvního zájemce o členství a to 1.4.2009. Řádný vznik proběhl 25.4.2009 ve Stejkhausu v Penčicích u Přerova. Více v záložce "O klubu".
pěkný Vesměs vše co je čistič na řetěz ve spreji tak je tech. benál. I ten z toho lidlu. Dnes jse připravoval moto na zítřek a jak jsem si pročítal návod na spreji z lidlu mazání řetězu. Tak tam bylo napsáno SUCHÉ MAZIVO Ve speji a suché? No uvidíme co to udělá. Řetěz je čistej jako by tam nic nebylo, ale přitom pěkně lepkavej. Na rukách to bylo takové jak prášek či jak bych to nazval až to uschlo. No su zvědav.
No vidíte to sice kácí stromy, ale suchy mazání hnedle vedle rohliků! To je ale firma! Moja ma od nich aji helmu. Sice ju měla na hlavě tak třikrát ale má ju.
mrna píše:No vidíte to sice kácí stromy, ale suchy mazání hnedle vedle rohliků! To je ale firma! Moja ma od nich aji helmu. Sice ju měla na hlavě tak třikrát ale má ju.
JJ, pokud bude dobrý přikoupím zas. Na zkoušku jsem vzal dva spreje a jeden odmašťovač neboli čistič. No ty helmy to je ale hnus. Tedy ty co měli letos. Na hlavu bycj je nedal ani při jízdě na kole. Vycpávky jsou z hodně měkého molitanu a životnost jejich bude mizerná. Náhradní díly asi k tomu lidl prodávat nebude. Já mám Lazer a su spokojen. Když budu něco potřebovat za náhradní díl či jiné plégo tak vím kam mám zaběhnout. No ještě, že tu máme Camerika
takže maníci z toho řetazu se dalo žrat!!!! Jak byl nabléskané tak sem ho nastříkal tym sucháčem a myslel sem si paráda, ale houby. Udělal sem asi 60 km projižďku a řetěz je šedý jako vlk. Zase vylezla ta mastnota! Asi je nejlepší přejít s tím mazáním na novej. Snad příště